Algemene Voorwaarden

VERKOOP
De artikelen die aangeboden zijn op de website Vintage Delft zijn niet nieuw en er kunnen gebruikssporen aanwezig zijn.
Indien zich gebreken/gebruikssporen voordoen die erg duidelijk zichtbaar zijn of het functioneren beinvloeden staat dit in de omschrijving van het artikel genoemd.
Kleuren van de artikelen kunnen iets afwijken van de foto’s.
Als u meer informatie over een artikel wilt ontvangen dan kunt u via de email contact opnemen.
Zonder opvragen van nadere informatie gaat u akkoord met de staat waarin het artikel verkeert.
De aangeboden artikelen zijn op afspraak te bezichtigen.

PRIJZEN
Over 2e hands goederen word geen BTW kosten berekend, aangegeven bedragen zijn, indien anders overeengekomen, exclusief de verzendkosten.

VERZENDING
Over het algemeen gelden de standaard verzendkosten van PostNL/DHL.
De verzendkosten en verzendmogelijkheden worden per artikel bepaald.
Wij streven ernaar om uw bestelling na afrekening binnen 3 dagen te versturen. Sommige artikelen kunnen gezien de kwetsbaarheid of afmetingen niet worden verzonden. Informeer per email naar onze bezorgtarieven voor producten die vanwege de afmetingen en of kwetsbaarheid niet via de post kunnen worden verstuurd. Typefouten en fouten bij de berekening van de verzendkosten voorbehouden.
Pakketten worden geleverd via PostNL/DHL
0-10KG
10.01-30KG

INTERNATIONALE VERZENDING
Vintage Delft heeft geen standaard levering internationaal, maar verzenden wordt in overleg geschied met de koper.
De koper is verantwoordelijk voor de gehanteerde invoerkosten of BTW van het  desbetreffende land en kan Vintage Delft hiervoor niet aansprakelijk stellen.
Verzending van pakket gaat op gewicht:
0-2KG
2.01-5KG
5.01-10KG
10.01-20KG
20.01-30KG indien hoger is verzending niet mogelijk en zal er contact opgenomen worden opgenomen met de koper voor een oplossing.
De verzendingskosten worden via PostNL/DHLgehanteerd.
Handelingskosten: €1,50 per order.

BETALINGSMOGELIJKHEDEN
Contant of pinnen bij het ophalen van de bestelling.
Vooraf per bank- of giro overschrijving.
De artikelen dienen binnen 3 dagen na de bestelling te worden betaald. Indien de betaling niet binnen deze termijn is ontvangen, wordt uw bestelling stilzwijgend ontbonden en gaat het artikel weer in de verkoop.

RETOURNEREN / HERROEPINGSRECHT
Wanneer u om welke reden dan ook niet tevreden bent met het product dan kunt u, mits het artikel in dezelfde conditie is als bij de verkoop, binnen 7 dagen na aankoop/ontvangen het artikel ruilen. Gemaakte kosten voor het verzenden naar de klant en/of het terug sturen of terug brengen van artikelen, is voor rekening van de koper.
Als u een artikel wilt ruilen dient u binnen 2 dagen na aankoop/ontvangen van het artikel ons te informeren over de ruiling.

GARANTIE EN AANSPRAKELIJKHEID
De artikelen die wij verkopen verkeren in originele/gebruikte staat en met originele bedrading die niet altijd aan de huidige regels voldoet. Wij raden aan, voor gebruik, een erkend elektricien te raadplegen. Gezien de vaak hoge leeftijd van de aangeboden producten kan er geen garantie geboden worden op de aangeboden producten.
Transport schade ontstaan door derden is Vintage Delft niet aansprakelijk voor.

COPY RIGHT FOTO’S
Op alle foto’s van van Vintage Delft zijn auteursrechten van toepassing en zonder toestemming niet worden gebruikt, gedeeld of worden gekopieerd en dient toestemming gevraagd te worden. Wie zonder toestemming een foto gebruikt, maakt inbreuk op het auteursrecht.